Aktuellt Vägledning Kurser Seminarier Inspiration Nyhetsbrev Om företaget Kvinnan bakom


Vägledande samtal

Kognitiv coaching är en samtalsform som utgår från dig och där du befinner dig just nu. Syftet är att du själv ska finna lösningar som passar dig och din livssituation genom coachens frågor. Enligt forskning ger samtal med kognitivt förhållningssätt snabbast resultat eftersom fokus ligger på det du faktiskt kan påverka och förändra i ditt liv genom dina egna beslut, tankar och handlingar.

All coaching är konfidentiell för att garantera dig trygghet och sker via telefon. Symbolias Nöjd kund-garanti gäller all individuell coaching.


Dags att leva!

Lever du det liv du vill leva?

Coachingen sker helt utifrån dina behov och önskemål och består av ett inledande och orienterande samtal i ca 1,5 timma som handlar om dig och ditt liv. Påföljande samtal tar ca 45-60 minuter. Du bestämmer själv, hur ofta och hur många samtal du behöver. Du får konkreta verktyg och stödjande vägledning utifrån den du är för att förverkliga dina mål.

Ett samtal i veckan är en lagom intervall. Du kan abonnera månadsvis för att garantera tider som passar dig. Du har dessutom möjlighet till kontakt via e-post mellan samtalen.

 

Personligt ledarskap – Din väg mot framgång

Erbjuds även som workshop för grupper.

”Skillnaden mellan tomgång och framgång är hur du tänker, känner och agerar.”

En paketlösning som riktar sig till dig som vill utforska dina möjligheter och dina personliga mönster. Genom aktivt ansvar och medvetenhet skapar du mer meningsfullhet och glädje i ditt liv. Jag vägleder dig enligt en förutbestämd modell och du arbetar utifrån dig själv, dina egna handlingar och dina val. Modellen är tillämpbar på alla områden i livet och är framtagen i syfte att lära dig hur du utnyttjar dina förmågor framgångsrikt och stärker ditt personliga ledarskap.

Följande ingår:

Ett inledande samtal och ett antal praktiska övningar som du gör mellan varje samtal för att uppnå givande resultat. Övningarna i kombination med samtalen är en stegvis process som i sin helhet ger dig ökad förståelse för vad som driver dig samt en handlingsplan med tydlig riktning.

Teman för samtalen och övningarna:

  • Dina mål och visioner
  • Dina styrkor
  • Yttre och inre hinder
  • Målstrategier
  • På väg mot målet.

Totalt 6 samtal, ca 45-60 minuter och möjlighet till kontakt via e-post mellan samtalen.

 

Bygg Ditt varumärke

Erbjuds även som workshop för grupper.

Ett framgångsrikt varumärke är personligt, äkta och trovärdigt.

Det här är ett unikt och kostnadseffektivt koncept framtaget för dig som är egen företagare och vill bygga ditt varumärke inifrån ut för att nå rätt målgrupp för ökad lönsamhet. Arbetet sker i en ömsesidig process i syfte att utveckla både dig och företaget ur ett helhetsperspektiv så att jag på bästa sätt kan hjälpa dig att förmedla ditt personliga budskap utifrån den du är och det du representerar.

Du gör det redan idag men gör du det medvetet?


"Efter att Sonja hjälpt mig med min hemsida har min affärsidé blivit tydligare, mer konkret och enkel att presentera. Mycket bättre än hjälp jag fått genom affärskonsult och marknadsföringskurs. Sonja träffade mitt i prick när hon gjorde min fantastiskt fina sida efter mina ibland diffusa tankar och idéer. Jag rekommenderar dig, Sonja, varmt och jag är mycket nöjd."

Christina Bruzell

"Sonja – du är en pärla! Du har med stort tålamod, klokhet och kompetens skapat min vackra personliga hemsida. Tack! Jag rekommenderar dig varmt och är lycklig över din säkra, noggranna och kreativa blick som renodlat så fint mitt budskap med harmoni och balans mellan text och bild."

Hannele Karlsson

Gör det otydliga tydligt!

I paketet ingår tre inledande och orienterande samtal för att stödja dig i din varumärkeskommunikation. Alla övningar utgår från dig och dina egna mål. Du får feedback och kunskap för att medvetet utvecklas i den riktning du vill.

  • Dina värderingar
  • Förslag till grafisk profil
  • Feedback på ditt nuvarande material.

Totalt 3 samtal, ca 45-60 minuter och möjlighet till kontakt via e-post mellan samtalen.

 

Ta kontakt för mer information och tidsbokning!

 "Framgång är att finna vad du är avsedd att bli, och sedan göra det som behövs."

Epiktetos


Kom i gång!

Längtar du efter förändring i ditt liv men du vet inte riktigt vad du söker?

Prova om coaching är något för dig! Helt utan förpliktelser. Här får du möjlighet att känna dig för innan du går vidare.

Första halvtimman är kostnadsfri!

Boka in ditt introduktionssamtal.

 

 

 


Nöjd kund-garanti!

Din framgång är min framgång.

Du avgör om vårt samarbete är tillfredställande. Om du inte är nöjd kan du när som helst avbryta coachingen. Du får tillbaka pengarna för outnyttjade samtal samt det senaste samtalet. Det innebär att du tryggt kan prova mina tjänster.


 

"Jag är supernöjd med min hemsida! Tack så mycket för allt du hjälpt mig med."

Mona

 

Foton

Jag har fotograferat på hobbybasis sedan tonåren och även haft ett par fotoutställningar.

Besök » Fotogalleriet.

 

Portfolio

» Livologi
»
Solhems Hälsa
» Arthemia
» RelaxHälsan
» Linda Engström
» MonaOm
» HELHETEN

 

 

SONJA MIKLAHEIM - Din personliga Coach, Inspiratör och Kommunikationsstrateg

0701-75 52 20

©
SYMBOLIA 2008–2011
Sidan uppdaterad: 110112. Företaget har F-skattsedel.  
sonja@symbolia.se
Startsida - SYMBOLIA